Donaris 930 x 122

anaf

ANAF VĂ BATE LA UȘĂ. CONTROL MASIV ÎN BLOCURI

ANAF vă bate la ușă. Control masiv în blocuri. Inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală vor căuta locuințele închiriate „la negru” sau închiriate oficial, cu acte, dar pe sume mai mari în realitate decât cele declarate la Fisc.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

„În cazul chiriilor, primul pas este că am pus la punct o campanie de informare și vrem să pornim prin a discuta cu administratorii de bloc, în blocurile mai mari, acolo unde știm că există zone sensibile, ca să informăm proprietarii. Până la urmă, dacă vrem conformare voluntară din partea proprietarilor care închiriază, primul pas este să îi informăm și să știe la ce să se aștepte în caz că nu declară. Pasul doi este să mergem în control și să îi sancționăm.”, anunță Dragoș Doroș, președintele ANAF.

„Noi nu putem spune că nu controlăm și acum proprietarii, dar subiectul nu a fost un focus pentru noi. În momentul acesta, însă, proprietarii care obțin venituri din chirii devin un focus pentru noi. Primul pas este campania de informare, iar pasul doi este controlul.”, avertizează Doroș. Președintele ANAF nu precizează când ar urma să înceapă aceste controale.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90