930×122 CAPRA 5

meteo

ANM: IAR NINSORI ȘI PLOI!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă informare, prin care anunță ploi moderate cantitativ, ninsori la munte, temperaturi scăzute și brumă. Informarea a intrat deja în vigoare și este valabilă până mâine, 7 octombrie 2016, la ora 10.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Potrivit ANM, în Maramureş, Crişana şi în nord-vestul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25-30 l/mp. În zona de munte vor predomina ninsorile şi în special în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări în nord-vestul teritoriului, dar mai ales la munte, acolo unde vitezele la rafală vor atinge 65-70 km/h, conform sursei citate.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Vremea se va menţine deosebit de rece în special în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime vor fi negative local în Transilvania şi pe arii restrânse în Moldova, nordul Olteniei şi al Munteniei, acolo unde se va produce brumă.

Administrația Națională de Meteorologie mai anunță că începând din seara zilei de vineri, 7 octombrie, şi până în după-amiaza zilei de sâmbătă, 8 octombrie, ploile se vor extinde treptat şi vor cuprinde regiunile din jumătatea de sud-est a teritoriului, acolo unde cantităţile de apă vor fi însemnate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3