EcoMoto 930×122

anm

ANM: PLOI, NINSORI ȘI VÂNT

Informare de ultimă oră emisă de Administrația Națională de Meteorologie! ANM anunță precipitaţii moderate cantitativ și intensificări ale vântului. Informarea intră în vigoare mâine, 13 februarie, la ora 8, și va expira duminică, 14 februarie, la ora 14.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul menţionat temporar va ploua în toate regiunile, iar la munte vor fi şi ninsori. Izolat cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15 – 20 l/mp.

La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 80 km/h, şi local va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada. Intensificări ale vântului se vor semnala pe arii restrânse şi în celelalte regiuni, cu precădere în sudul Banatului, acolo unde trecător se pot depăşi viteze de 60 – 65 km/h.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90