Donaris 930 x 122

ninsori

ANM: VIN NINSORILE

ANM: vin ninsorile. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în urmă cu puțin timp o informare prin care anunță intensificări ale vântului și ninsori la munte. Informarea este valabilă în perioada 29 octombrie, ora 10 – 31 octombrie, ora 23.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Potrivit sursei citate, începând din cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (28/29 octombrie), la munte vântul se va intensifica treptat. Sâmbătă, duminică şi luni, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, vor fi intervale de timp în care va ninge şi vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60-80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.

Administrația Națională de Meteorologie mai precizează că intensificări temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, acolo unde rafalele vor atinge 50-60 km/h. În plus, duminică şi luni (30 şi 31 octombrie), îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi Moldova, trecător se vor semnala precipitaţii mixte.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3