930×122 CAPRA 5

Arges

ANUNȚ DE LA POLIȚIA ARGEȘ – PROBĂ ÎN PITEȘTI

Poliția Argeș face un anunț în atenţia candidaţilor înscrişi la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” din Câmpina, “Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca și Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea, sesiunea 2016.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Potrivit aprobării dată de directorul Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne și de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, proba de testare psihologică va fi susţinută la sediul Universităţii ,,Constantin Brâncoveanu” din Piteşti (zona Nord, strada Calea Bascovului, nr. 2a) în zilele de 2, 3 și 4 august 2016.

Detalii, aici: http://www.politiaarges.ro/ipj-ro/index.php/admitere/2122-anunt-testare-psihologic-scoala-de-agenti-campina.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90