930X122 MAIA

alexandru odobescu

ANUNȚ PENTRU ELEVII ȘI PROFESORII DE LA „ODOBESCU”

Anunț pentru elevii și profesorii de la „Odobescu”. Exercițiul de simulare a intervenției în caz de mare cutremur programat inițial să aibă loc pe 4 noiembrie 2016 la Colegiul Național Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești a fost amânat.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Informația o furnizează pentru ePitești Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș și prefectul Cristian Soare.

Prefectul declară că amânarea era firească având în vedere că un exercițiu similar, dar neanunțat, cu participarea cadrelor militare de la ISU Argeș, s-a desfășurat ieri și încă este în desfășurare în București. Soare precizează că este vorba doar de o amânare și că exercițiul, în care vor fi implicați elevii și profesorii Colegiului, se va desfășura peste „două sau trei săptămâni”, la o dată care urmează să fie stabilită. (Foto: cnlodobescu.ro)

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90