930 x122 grota rece

ghicitoare

APELUL POLIȚIEI PITEȘTI CĂTRE NAIVI: „EVITAȚI GHICITOARELE DE PE STRADĂ!”

Poliția îi sfătuiește pe naivi să renunțe la a mai apela la „serviciile” femeilor de etnie romă care îi acostează pe stradă ca să le ghicească în palmă.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din județul Dâmbovița a fost la un pas să fie tâlhărită sub acest pretext. Din fericire, polițiști ai Secției 3 din Pitești au prins-o în flagrant pe „ghicitoarea” care, în zona Spitalului de Pediatrie, încerca să-i fure dâmbovițencei de pe degete un inel și verigheta din aur. „Ghicitoarea” este din comuna argeșeană Moșoaia și are 49 de ani. Poliția i-a întocmit dosar penal și riscă pușcăria.

Zona din vecinătatea Spitalului de Pediatrie din Pitești este de ani de zile „raiul” femeilor de etnie romă cu fuste țigănești care acostează trecătorii, invitându-i să le ghicească în palmă.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3