NOR CURIER 930X122

accident

ARGEȘ: ACCIDENT MORTAL

Argeș: accident mortal.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Șoferul încarcerat în tractor a murit. Avea 49 de ani și era din comuna Bughea de Jos. Intervenția pompierilor a fost dificilă din cauza zonei greu accesibile. Pompierii cu accesoriile de descarcerare au ajuns la locul accidentului transportați cu mașini de teren puse la dispoziție de Primărie. Tractoristul, găsit în stop cardio respirator, a fost descarcerat, după care echipajul medical de pe ambulanță a făcut manevre de resuscitare. Fără succes, însă. A fost declarat decesul.

Tractoristul lucra la o exploatare forestieră în zona comunei Rucăr. De altfel, incidentul a fost încadrat ca accident de muncă, inspectorii de muncă argeșeni declanșând o anchetă. Amintim că accidentul s-a produs în satul Sătic din comuna Rucăr. Detalii, AICI. (Foto: ISU Argeș)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90