NOR CURIER 930X122

accident

ARGEȘ: COD ROȘU DE ACCIDENT! OPERAȚIUNE DE SALVARE

Azi-dimineață, în jurul orei 6:30, în județul Argeș a fost activat Planul Roșu de intervenție, în urma accidentului, de care v-am informat, cu victime multiple care a avut loc pe DN 73D, în zona Colibași, din orașul Mioveni. Au fost implicate un autoturism și un microbuz. Revenim cu informații oficiale de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Potrivit ISU Argeș, pe timpul desfășurării intervenției traficul rutier a fost deviat pe o rută ocolitoare.

„În urma accidentului au rezultat 12 victime (3 din autoturism și 9 din microbuz). Dintre cei 3 bărbați din autoturism, 2 se aflau încarcerați, iar al 3-lea – în stare gravă. S-a intervenit pentru descarcerarea acestora și acordarea îngrijirilor medicale necesare, dar, din păcate, cei 2 au fost declarați decedați. Victimele din microbuz, 9 femei, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.”, informează ISU Argeș.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

Au intervenit în jur de 40 de salvatori de la ISU Argeș, cu 7 ambulanțe SMURD (6 de prim ajutor calificat și 1 de terapie intensivă mobilă), o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autospecială pentru transport de victime multiple, 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Argeș și 3 echipaje ale Poliției. Acțiunea a fost coordonată de prefectul județului, Cristian Soare, și de șeful ISU Argeș, colonelul Liviu Popescu.

Amănunte despre accident și alte fotografii de la fața locului, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/tragic-imagini-de-groaza-de-la-accident-galerie-foto/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90