930X122 MAIA

costesti

ARGEȘ: CONTROL LA FERMĂ – ALERTĂ DE POLUARE (GALERIE FOTO)

Poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi colegii lor din Poliţia Oraşului Costeşti au făcut astăzi controale la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale din Costeşti.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal întocmit sub acuzația de poluare prin evacuarea, în atmosferă sau pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase.

Reprezentanţii unei societăţi comerciale sunt bănuiţi că, în urma activităţilor de creştere a animalelor şi de prelucrare şi comercializare a produselor din carne, ar fi deversat deşeuri de origine animală pe un teren situat în apropierea râului Teleorman. Ar fi fost poluate terenul, râul şi pânza freatică.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

În urma acțiunii, au fost ridicate mai multe probe de apă şi de sol pentru expertizare.

La acţiune au participat polițiști și reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Argeş, ai Administraţiei Bazinale de Apă Argeş – Vedea şi ai Oficiului de Studii Pedologice şi Agrochimice.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA