Donaris 930 x 122

incendiu

ARGEȘ: INCENDIU VIOLENT

Argeș: incendiu violent. Azi noapte, în jurul orei 2, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj cu ambulanță SMURD (ambele de la Detașamentul de Pompieri Pitești) și un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Secția de Pompieri Costești – Garda de Intervenție Vedea s-au deplasat în comuna Cuca la un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. Incendiul s-a extins la casă și la mai multe anexe.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Nu au fost victime, dar au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 de mp, bucătăria de vară pe 15 mp, o terasă pe 12 mp, un foișor din lemn și 10 metri liniari de gard.

„Sursa probabilă a incendiului: jar sau scântei. Împrejurarea: jar căzut din sistemele de încălzire.”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90