Donaris 930 x 122

bloc

ARGEȘ: PANICĂ LA BLOC. OAMENI EVACUAȚI

Locatarii blocului A7 (bloc cu două etaje) de pe strada Șoseaua Națională din municipiul Câmpulung Muscel au trăit momente de panică astăzi, dis-de-dimineață.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

În jurul orei 5, un incendiu a izbucnit în dormitorul unui apartament de la etajul 1. La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un altul cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung  Din cauza fumului produs, care s-a răspândit pe casa scării, toți locatarii, opt la număr, de la scara de bloc afectată au ieșit în grabă din locuințele lor. Echipajele de intervenție au evacuat o singură persoană de la etajul 2 și au acordat îngrijiri medicale unei tinere în vârstă de 21 de ani și unui băiețel de 4 ani, care aveau o ușoară intoxicație cu fum.

Pompierii au lichidat incendiul, iar oamenii s-au putut întoarce în locuințele lor. Au ars elemente de mobilier și electrocasnice din dormitorul și holul apartamentului în care s-a produs incendiul. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90