Donaris 930 x 122

politia

ARGEȘ: PENAL LA VOLAN – RISCĂ PUȘCĂRIA

Un individ din orașul Ștefănești a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Sticlelor din localitate.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Nu îi spunem șofer, pentru că, potrivit Poliției Argeș, nu are permis de conducere, infracțiune pentru care riscă o condamnare în justiție între 1 și 5 ani.

O a doua infracțiune comisă de individ, în vârstă de 38 de ani, a fost, conform sursei citate, șofatul sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice Ştefăneşti, acolo unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru această infracțiune, legea prevede tot între 1 și 5 ani de închisoare sau amendă. (Foto Arhivă: hotnews.ro)

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3