EcoMoto 930×122

isu

ARGEȘ: PERICOL DE EXPLOZIE

Argeș: pericol de explozie. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a comunicat cu puțin timp în urmă bilanțul intervențiilor de ieri ale echipajelor SMURD și de pompieri. Potrivit sursei citate, în ultima zi a lunii noiembrie 2016 echipajele SMURD au intervenit în Argeș la 26 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Pompierii au avut și ei mai multe intervenții. Vă prezentăm cele mai importante evenimente de urgență ale zilei de ieri.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Ora 11:07 – Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în comuna Albeștii de Argeș. Intervenția a fost pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la o butelie încărcată cu GPL care alimenta aragazul din bucătăria unei locuințe și care prezenta scurgeri de gaze, existând pericolul unei explozii. Pompierii au deconectat butelia de la aragaz și au evacuat încărcătura la o distanță și într-un spațiu care să nu pună în pericol proprietatea.

Ora 12:02 – Un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe strada Constantin Rădulescu Motru din municipiu pentru degajarea unor elemente instabile de pe acoperişul unui bloc, elemente care prezentau pericol de desprindere.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Ora 13:18 – Un echipaj cu o autospecială şi un altul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au intervenit pe strada Muntenia din orașul Mioveni pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 3 al unui bloc. S-a pătruns în locuinţă prin forțarea ușii de la intrare cu ajutorul accesoriilor din dotare. În interior a fost găsit proprietarul, în vârstă de 62 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral și hipertensiune arterială. A primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Ora 20:39 – Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentele de Pompieri Pitești și Bradu au intervenit în comuna Căteasca, pe autostrada A1 București – Pitești, la km 99, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 3 adulți și o minoră. Echipajele SMURD le-au acordat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90