Donaris 930 x 122

Arges

ARGEȘ: RISC DE INCENDIU LA MAI MULTE CASE

În ciuda apelurilor repetate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, cazurile de neglijență în arderea vegetației uscate sunt în continuare numeroase. Cu astfel de situații s-au confruntat pompierii și în cursul zilei de ieri.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit pe strada Părăști din orașul Mioveni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată din cauza neglijenței unor persoane.

Tot ieri, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a acționat în comuna Călinești, în satul Udeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit, din același motiv, la o miriște. Au ars paie de grâu pe o suprafață de aproximativ două hectare.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Cel mai grav caz de ieri s-a consumat în comuna Moșoaia. Un echipaj cu o autospecială  cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pentru stingerea unui incendiu la vegetația uscată, cu risc mare de propagare la casele învecinate. Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a făcut ca nicio casă să nu fie afectată, focul fiind lichidat la timp. A ars doar vegetație uscată pe o suprafață de circa 300 de mp.

În condițiile în care proprietarii de terenuri vor da pe mai departe dovadă de neglijență și iresponsabilitate în arderea vegetației uscate, neglijență coroborată cu temperaturile ridicate, astfel de cazuri cu siguranță se vor repeta. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90