930×122 CAPRA 5

accident

ARGEȘ: UN POLIȚIST A ACCIDENTAT O FEMEIE

Argeș: un polițist a accidentat o femeie. Aflat la volanul unui autoturism, un polițist din Argeș, mai exact de la Secția Rurală Călinești, a lovit cu mașina o femeie. S-a întâmplat ieri, pe drumul județean 702, pe raza comunei Priboieni. Informația o furnizează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit sursei citate, femeia, în vârstă de 46 de ani, s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru investigații medicale. Biroul de Presă precizează că în acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Amintim că aseară târziu, pe același drum, dar în zona localității Țigănești, un alt polițist din Argeș a fost implicat într-un accident de circulație. Amănunte, AICI. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90