930X122 MAIA

Arges

ARGEȘEAN PERICULOS, REȚINUT DE POLIȚIE

Poliţiştii din comuna argeșeană Buzoeşti au continuat cercetările în 4 cauze penale cu infracțiuni de lovire sau alte violenţe, tulburare a ordinii şi liniştii publice şi conducerea unei mașini fără permis. Acuzat este un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Miroși, Florin Cristian Ioniță.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Individul este bănuit că în perioada februarie-aprilie 2016 ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de lovire și de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Mai exact, tânărul este acuzat că în fața unui bar din Miroși ar fi bătut două persoane: pe una ar fi lovit-o în cap cu un topor, iar pe o alta, cu pumnii și picioarele. Din fericire, victimele au scăpat cu viață.

De asemenea, în aceeaşi perioadă individul ar fi fost prins de poliţişti în timp ce ar fi condus un autovehicul pe un drum public fără să aibă permis auto.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și urma să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90