New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ARGEȘENI CHEMAȚI LA FISC

Argeșeni chemați la Fisc. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o nouă ședință pentru contribuabili (persoane fizice și juridice). Întâlnirea se va desfășura pe 15 februarie 2017, de la ora 12, în clădirea instituției (foto), de pe bulevardul Republicii din Pitești, în sala de ședinte (mezanin I, corp B, sală cu o capacitate de 160 de locuri).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Specialiștii Fiscului le vor oferi argeșenilor care vor răspunde invitației și vor participa la ședință lămuriri și informații în legătură cu următoarele subiecte:

1.Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna februarie 2017

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

2.Depunerea formularului 205 „Declaraţie informativă privind impozitul reţinut la sursă, veniturile din jocuri de noroc şi câştigurile/pierderile din investiţii pe beneficiari de venit” pentru anul 2016

3.Definitivarea impozitului pe profit pentru anul fiscal 2016 şi depunerea formularului 101 „Declaraţie privind impozitul pe profit” pentru 2016

4.Alte aspecte fiscale de interes.

Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii dacă vor transmite solicitarea lor în acest sens în perioada 10 – 14 februarie 2017 pe adresa de e-mail Camelia.Firu.AG@mfinante.ro sau Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3