Donaris 930 x 122

Arges

ARGEȘENI ÎNGRIJORAȚI – PERICOL ÎN URMĂTOARELE ORE

Zone din județul Argeș au intrat sub cod galben hidrologic. Codul este valabil astăzi, pentru următoarele ore, mai exact până la ora 21.

Citiți și: A nins în Argeș!

Ca urmare a ploilor abundente, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi și pâraie, cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în bazinele hidrografice ale râurilor Bratia, Râul Târgului și Argeșel.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinul Râul Târgului.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

UPDATE: În județul vecin Vâlcea sunt deja probleme. De exemplu, circulația pe drumul național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea în comuna Budești, între kilometrii 168 și 170, a fost complet oprită un timp din cauza aluviunilor care au ajuns pe suprafața carosabilă ca urmare a precipitațiilor. Chiar dacă deblocată, la această oră, 16:30, traficul rutier în zonă se desfășoară cu greutate. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați la fața locului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90