EcoMoto 930×122

Arges

ARGEȘENI LA FISC

Argeșeni la Fisc. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș va organiza o nouă întâlnire la care sunt invitați să participe contribuabilii interesați de noutățile fiscale. Întâlnirea va avea loc miercuri, 18 ianuarie 2017, de la ora 12, în sala de ședințe a instituției (instituția își are sediul pe bulevardul Republicii din Pitești – foto).

Citiți și: A nins în Argeș!

Două sunt temele principale programate: calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna ianuarie 2017 și noutăţi legislative aplicabile de la data de 1 ianuarie 2017.

Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii dacă transmit o solicitare expresă în acest sens în perioada 13 – 17 ianuarie pe una dintre adresele de e-mail Camelia.Firu.AG@mfinante.ro sau Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90