Donaris 930 x 122

smurd

ARGEȘENI SALVAȚI DE SMURD

Argeșeni salvați de SMURD. Echipajele SMURD au intervenit ieri în județul Argeș la 95 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 5 dintre cazuri s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Având în vedere temperaturile foarte scăzute, mai ales din timpul nopții, echipajele SMURD au executat misiuni de patrulare în toate municipiile și orașele din județ, pentru a veni în ajutorul persoanelor fără adăpost. Au fost găsite patru persoane fără adăpost (o femeie și trei bărbați). Toți au fost transportați la spital sau la adăposturile special amenajate.

Pentru că este cod portocaliu de ger, pompierii îi sfătuiesc pe argeșeni să poarte haine groase, dar și căciulă și mănuși, să se hidrateze, să consume legume și fructe și să evite deplasările pe distanțe lungi.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90