NOR CURIER 930X122

actiunea 2012

AȘA CEVA N-AȚI MAI VĂZUT ÎN PITEȘTI! E URIAȘ!

În această seară va avea loc un eveniment inedit pentru Piteşti.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Vom întinde un tricolor de 150 de metri în Piaţa „Vasile Milea”. Tematica va fi „Uniţi sub tricolor!”. Acest tricolor a avut iniţial 300 de metri şi a fost cusut de tineri basarabeni, iar în România a fost adus pentru prima oară la un marș din octombrie 2013, la care au participat în jur de 10.000 de persoane.”, ne precizează Loredana Mihaela Tudor, reprezentantă a filialei argeșene a Platformei Unioniste Acțiunea 2012, organizatorul evenimentului. Acțiunea va începe la ora 19 și face parte dintr-un șir de activități care se desfășoară pe parcursul a trei luni sub titulatura de „Lunile tricolorului”. Steagul tricolor a fost binecuvântat cu apă sfinţită de ÎPS Ioan Selejan, arhiepiscopul Covasnei şi Harghitei, în prezenţa a peste 2.000 de credincioşi aflaţi la hramul Mănăstirii “Adormirea Maicii Domnului”, din localitatea harghiteană Izvoru Mureșului.

De la începutul campaniei și până în prezent tricolorul a fost desfășurat de unioniști în șapte locuri: la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului (județul Harghita), la Mănăstirea “Adormirea Maicii Domnului” (tot la Izvoru Mureșului), la Roșia Montană (în cadrul festivalului FânFest), în Iași, Bârlad, Galați și Călărași.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3