930 x122 grota rece

bloc

AȘA VA ARĂTA NOUL BLOC TURN DIN CARTIERUL CRAIOVEI (GALERIE FOTO)

Lucrările la viitorul nou bloc turn de locuințe de pe strada Constructorilor din cartierul piteștean Craiovei sunt în grafic. Se lucrează profesional, iar constructorul dă asigurări că termenul de finalizare, august 2016, va fi respectat.

Citiți și: Persoane care îți pot intra în casă fără mandat. Cine se opune riscă sancțiuni dure

Turnarea fundației a început în luna martie, cu piloni forați la 15 metri adâncime în pământ. Au urmat radierul general, gros de 1 metru, și demisolul, în care vor fi garajele. Acum se lucrează la parter, turnul urmând să aibă 8 etaje. Finisajele interioare și exterioare vor fi de calitate superioară, peste media în care se construiește în Pitești.

Vânzarea apartamentelor a început deja, primele locuințe fiind cumpărate încă de luna trecută. Interesul este mare, atât datorită amplasamentului, cât și a calității construcției.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Amintim că blocul va avea demisol, parter și 8 etaje, cu garsoniere, apartamente de 2 și 3 camere și 4 apartamente speciale de tip penthouse. De asemenea, vor exista locuri de parcare pentru autoturisme, atât supraterane, cât și subterane, cu plecarea liftului din parcare.

Imobilul este amplasat într-o zonă excelentă, aproape de școala și grădinița „Mihai Eminescu”, de hipermarketul Kaufland și de piața Smârdan. Tot în apropiere se află un loc de joacă pentru copii, o stație de autobuz, o stație de taxi și un izvor cu apă potabilă.

Pentru mai multe informații:

www.pitestiresidence.ro

https://www.facebook.com/pitestiresidence?_rdr.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3