NOR CURIER 930X122

elevi

ÎN ATENȚIA ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR DIN ARGEȘ CU PENSIE DE URMAȘ!

Cei care au obţinut până acum pensie de urmaş sunt rugaţi să depună în continuare la Casa Judeţeană de Pensii Argeş adeverinţă de elev sau de student pentru a prezenta instituţiei dovada continuării studiilor. Elevii şi studenţii care nu respectă acest lucru vor fi suspendaţi de la plata pensiei de urmaş.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Adeverinţa trebuie însoţită de un cupon de pensie şi de copia după actul de identitate al copilului urmaş sau al tutorelui, acolo unde este cazul.

În privința celor care au vârsta peste 16 ani şi care urmează o formă de învăţământ (liceu zi/seral sau şcoala postliceală), adeverinţa de elev eliberată după începerea anului şcolar trebuie depusă până pe 30 septembrie 2014. Adeverinţa va face obligatoriu referire la forma de învăţământ (zi, seral) pe care o urmează elevul respectiv. În cazul studenţilor, adeverinţa eliberată de unitatea de învăţământ după începerea anului universitar va fi depusă până pe 6 octombrie 2014. De asemenea, ea trebuie să facă referire la forma de învăţământ (zi, seral, IDD). Pentru cei care împlinesc vârsta de 16 ani în anul şcolar 2014-2015, adeverinţa de elev (eliberată de unitatea de învăţământ în luna în care copilul urmaş a împlinit 16 ani) trebuie depusă în luna în care copilul urmaş a împlinit 16 ani.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3