NOR CURIER 930X122

furt

ATENȚIE! AVEȚI GRIJĂ LA NECUNOSCUȚII CARE VĂ ABORDEAZĂ PE STRADĂ!

Atragem încă o dată atenția: aveți grijă la necunoscuții care vă abordează pe stradă! Recent un nou caz de furt prin așa-numita metodă a împrietenirii s-a consumat în Pitești, mai exact în zona Podul Viilor.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Folosindu-se de această metodă, un bărbat în vârstă de 58 de ani din orașul Topoloveni a păcălit în plină stradă o persoană naivă, sustrăgându-i 300 de lei dintr-unul din buzunarele hainei. Pe baza descrierilor făcute ulterior de păgubit, polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Secției 1 l-au identificat pe hoț. Individul are acum dosar de cercetare penală.

Despre ce înseamnă metoda împrietenirii și despre un alt caz similar petrecut în Pitești în urmă cu câteva luni citiți accesând linkul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ai-grija-sa-n-o-patesti-si-tu-furt-pe-calea-bucuresti-prin-metoda-imprietenirii/. (Foto Arhivă: Podul Viilor)

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90