EcoMoto 930×122

lunca argesului

ATENȚIE! ÎN PARCUL LUNCA ARGEŞULUI E PERICOL DE CĂDERE ÎN APĂ!

Ce-a ajuns parcul Lunca Argeșului din zona Zăvoi a Piteștiului! Inundațiile de la începutul lunii mai au făcut prăpăd aici http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcul-lunca-argesului-inghitit-de-ape-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Apa a „mâncat” din mal, iar de atunci încoace administrația nu a trecut la lucrări de reabilitare. Autoritățile s-au rezumat să amplaseze câteva garduri metalice pe artera de promenadă și pe pista pentru bicicliști dinspre malul râului Argeș și în dreptul băncilor din aceeași parte a parcului. Pe garduri au fost lipite afișe cu o avertizare cât se poate de serioasă pentru cei care vin în parc: Atenție! Pericol de cădere.

Parcul Lunca Argeșului a fost inaugurat în luna mai a anului trecut. Despre inaugurare puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcul-lunca-argeului-a-fost-inaugurat/.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3