NOR CURIER 930X122

angajări

ATENȚIE! ÎN PITEȘTI SE FAC ANGAJĂRI

Eşti proaspăt absolvent al unei facultăţi de drept sau ești acum în ultimul an de facultate, îţi place domeniul şi doreşti să profesezi? Atunci află că o firmă din Piteşti, Profesional New Consult, selectează personal pentru ocuparea unui post de consilier juridic debutant.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Trebuie să ai cunoştinţe în domeniu, în special de legislaţia muncii şi drept comercial, să îţi doreşti să te afirmi şi să ai dorinţa angrenării într-o societate dinamică, în dezvoltare.

Selecţia se face EXCLUSIV pe bază de CV. Este motivul pentru care firma solicită să nu folosiţi numerele de telefon de contact pentru detalii suplimentare. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteți un CV la adresa de email george.serban@profesionalnewconsult.ro.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Oferta de servicii juridice a firmei Profesional New Consult poate fi vizualizată la următoarele adrese:

-Servicii înfiinţare firme (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/infiintare-firme-pfa-ii)

-Servicii înfiinţare ONG (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/infiintare-asociatii-ong)

-Consultanţă Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/intocmire-documentatie-resurse-umane)

-Contestaţii procese verbale de contravenţie (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/contestatii-procese-verbale-de-contraventie)

-Servicii recuperare creanţe (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/recuperare-debite-si-creante-societati-comerciale)

-Servicii obţinere viză de şedere în România (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/obtinere-vize-de-lunga-sedere-in-romania)

-Consultanţă juridică societăţi comerciale (http://www.profesionalnewconsult.ro/consultanta-juridica/consultanta-juridica-pentru-societatile-comerciale).

www.profesionalnewconsult.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3