NOR CURIER 930X122

gaze

ATENȚIE ȘOFERI! LUCRĂRI PE STRADA ARMAND CĂLINESCU!

Pe strada Armand Călinescu din Pitești (artera de circulație pe care se află și Colegiul Național „I.C. Brătianu”) se va lucra timp de mai bine de o lună la înlocuirea conductei de gaze din zonă.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Pentru ca traficul auto să nu aibă prea mult de suferit, cu atât mai abitir cu cât vorbim despre o stradă strâmtă și cu sens unic, în timpul săptămânii, de luni până vineri inclusiv, lucrările se vor desfășura seara și în cursul nopții.

„Având în vedere lucrările de înlocuire a conductei de gaze de pe strada Armand Călinescu, pentru reducerea pe cât posibil a disconfortului şi pentru fluidizarea traficului rutier i s-a impus constructorului ca executarea lucrării să aibă loc noaptea, începând de la ora 19, iar pe timp de zi numai sâmbăta şi duminica, cu măsurile de siguranţă care se impun. Termenul estimat de finalizare a lucrării de înlocuire a conductei de gaze și pentru executarea branşamentelor individuale de pe strada Armand Călinescu este 29 noiembrie 2014.”, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3