930 x122 grota rece

amenzi

ATENȚIE ȘOFERI! POLIȚIA LOCALĂ AMENDEAZĂ TOT CE PRINDE!

Publicația noastră a atras atenția în repetate rânduri asupra manierei de-a dreptul nesimțite în care nu puțini șoferi își parchează autoturismele pe domeniul public al Piteștiului. Semnalele noastre au consecințe. De ceva timp încoace Poliția Locală își face treaba și amendează pe bandă rulantă conducătorii auto care își lasă mașinile pe unde-i taie capul, încurcând pietonii și pe ceilalți participanți la trafic. Astăzi vă prezentăm încă două cazuri în acest sens.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Primul este al unui șofer care și-a parcat autoturismul de-a curmezișul trotuarului de peste drum de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe partea cu sinagoga. Pentru că șoferul nu era la fața locului, echipa de polițiști locali din zonă i-a lăsat în parbrizul mașinii hârtia prin care a fost înștiințat asupra amenzii primite.

Un al doilea caz s-a consumat în parcarea din spatele blocurilor turn de deasupra complexului comercial Fortuna. Pentru că și-a parcat autoturismul total alandala, făcând dificilă ieșirea din parcare către bulevardul IC Brătianu, și acest șofer a fost amendat.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90