930×122 CAPRA 5

ordonanță

ATENȚIE, ȘOFERI! RECUPERAREA TAXEI AUTO: PRECIZĂRI DE LA FISC

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș face un anunț în legătură cu recuperarea taxei auto.

Citiți și: Revine taxa auto!

„Agenţia Naţională de Administrare Fiscală precizează că prevederile ordonanţei de Guvern în care este stipulat că persoanele care au achitat taxa specială pentru autoturisme şi vehicule, taxa de poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule, potrivit reglementărilor legale în vigoare la momentul înmatriculării, pot cere restituirea acesteia pe cale administrativă, fără a mai fi nevoie să deschidă acţiune în instanţă, intră în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

În vederea punerii în aplicare a acestor prevederi ale ordonanţei de Guvern va fi elaborată o procedură care va fi aprobată prin ordin comun al ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor şi al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în termen de 45 de zile de la publicarea ordonanţei de Guvern în Monitorul Oficial.

Citiți și: Șoferii vor fi obligați să-și lase mașinile acasă! Apare o nouă taxă auto

De aceea rugăm contribuabilii interesaţi să solicite după adoptarea procedurii respective restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisii poluante provenite de la autovehicule.”, precizează AJFP Argeș.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90