NOR CURIER 930X122

autostrada

autostrada-bucuresti-pitesti

ATENȚIE ȘOFERI! SE LUCREAZĂ PE A 1!

Pe autostrada București-Pitești se lucrează.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, lucrările au loc în zona kilometrilor 72 și 76, pe sensul de mers dinspre Pitești către Capitală. Conform sursei citate, lucrările se vor încheia în această seară, în jurul orei 18. Ca urmare a acestor lucrări în zona respectivă circulația rutieră se desfășoară pe banda de urgență și pe prima bandă. Poliția Rutieră le recomandă conducătorilor auto care circulă azi pe A 1 spre București să ruleze cu viteză redusă în zona kilometrilor 72 și 76 și să respecte semnalizarea instituită temporar.

În ultima vreme pe autostrada București-Pitești au loc lucrări de reparații și întreținere, și alte tronsoane făcând până acum obiectul unor astfel de lucrări.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90