930×122 CAPRA 5

dn 67 b

politia

ATENȚIE ȘOFERI! TRAFIC RELUAT PE DN PITEȘTI-DRĂGĂȘANI!

Circulaţia auto a fost reluată în zona Vedea (județul Argeș), pe DN 67 B Pitești-Drăgășani, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Totuşi, potrivit aceleiași surse, traficul rutier pe DN 67 B rămâne întrerupt la kilometrul 175 + 900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, din cauza podului avariat în urmă cu două luni tot de o viitură. Autovehiculele circulă deviat, pe ruta DN 65 Piteşti-Slatina-Găneasa, DN 64 Găneasa-Drăgăşani. Există şi rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene sau comunale, pe care le pot folosi locuitorii din zonă.

De asemenea, pe DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea nu este permis în continuare accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza alunecării de teren produsă în zona Deduleşti. Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt DN 64 Râmnicu Vâlcea-Găneasa, DN 65 Găneasa-Slatina-Piteşti și DN 1 Veştem-Braşov, DN 1 A Braşov-Ploieşti-Bucureşti.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90