New Profesional Consult 930 x 122

ger

ATENŢIE! TREI ZILE DE IARNĂ GREA

Atenţie! Trei zile de iarnă grea. Conform unei avertizări a meteorologilor emisă astăzi, în zilele următoare vremea va fi rece în mare parte din ţară, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor, dar îndeosebi în partea de nord şi de centru.

Citiți și: Informare de la RAR: Când trebuie demontate anvelopele de iarnă

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între minus 7 şi 3 grade Celsius, iar minimele în general între minus 14 şi minus 4 grade Celsius.

Încă de mâine seară se va înnora şi va ninge în Banat, Oltenia, Muntenia şi în Dobrogea, cu o intensitate mai mare în extremitatea sudică. Vor fi şi intensificări ale vântului cu viteze de 45-55 km/h în zonele în care va ninge. Vor fi şi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vor scădea în intensitate din cursul zilei de miercuri. După care rămâne vreme rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în mare parte din ţară şi ninsori slabe doar izolat tot îndeosebi în partea de sud.

Citiți și: Vești proaste de la meteorologi!

Comitetul Judeţean de Urgenţă Argeş va fi activat mâine de prefectul Cristian Soare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90