930×122 CAPRA 5

leoni

AUTOBUZ DE LA LEONI, INCIDENT ÎN PITEȘTI

Autobuz de la Leoni, incident în Pitești.

Citiți și: Compania Leoni, vândută! Ce se întâmplă cu angajații

Un autobuz care face regulat curse pentru societatea Leoni Wiring Systems Pitești SRL a rămas în pană în această dimineață. Incidentul a avut loc în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Nicolae Dobrin și Smeurei (foto de mai jos), atunci când șoferul a virat stânga dinspre Smeurei pentru a urca pe strada Nicolae Dobrin. Motivul a fost o defecțiune la perna de aer. Autobuzul a încurcat serios traficul rutier în zonă. Echipaje de la Poliția Locală au asigurat o anumită fluență. După circa o jumătate de oră, șoferul a reușit să găsească o soluție provizorie pentru problemă. Autobuzul a fost urnit din loc, iar circulația auto a revenit la normal.

Precizăm că în autobuz nu se aflau muncitori, mașina întorcându-se la „garaj”, în zona din fața stadionului municipal Nicolae Dobrin. Autobuzul este al unei firme private cu care Leoni are contract pentru transportul angajaților săi către și dinspre serviciu. (Foto: Arhivă)

Citiți și: ANCHETĂ OFICIALĂ LA LEONI. ITM ARGEȘ S-A AUTOSESIZAT ÎN URMA ARTICOLELOR PUBLICATE DE EPITEȘTI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA