NOR CURIER 930X122

articulate

AUTOBUZE ARTICULATE ÎN PITEŞTI. REVENIRE SPECTACULOASĂ

Autobuze articulate în Pitești. În Piteşti ar putea fi reintroduse autobuzele articulate, cu burduf, pentru transportul public de călători.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Primarul Cornel Ionică anunță că un expert austriac în probleme de transporturi a fost în Piteşti şi a propus introducerea de autobuze articulate pe axul central rutier al municipiului. Propunerea va fi analizată de Primărie, care va lua o decizie. Dacă va exista o decizie favorabilă, municipalitatea va stabili ulterior numărul de autobuze articulate care vor fi achiziționate și sursa de finanțare. După aceea, ar avea loc licitația în urma căreia ar fi desemnată firma furnizoare. Abia apoi am cunoaște data de la care aceste autobuze ar intra în circulație.

Autobuzele articulate ar urma să circule în paralel cu actualele autobuze și ar asigura transportul public de călători şi în Bascov, comună limitrofă Piteştiului. Ar fi primul pas către transportul metropolitan din zona Pitești. Pe vremuri, societatea locală de transport în comun avea autobuze articulate. Au fost scoase din circulație din motive economice și ca urmare a stării avansate de degradare în care se aflau. (Foto Arhivă: ratt.ro)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Cunta spune:

    Ce facem cu ele? Mai bine mai multe decat mai mari. 2b circula la 30 min in sec 21!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90