930X122 MAIA

Arges

AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU – UN MINISTRU VISEAZĂ CAI VERZI PE PEREȚI

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a fost astăzi în Argeș, în localitatea Borlești, pe traseul viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Costescu a declarat că autoritățile speră să devanseze termenul de finalizare, iar autostrada să fie gata chiar înainte de anul 2.020. Având în vedere că lucrările nici măcar nu au început, că termenul asumat este 2.021 și că în România viteza de construire a autostrăzilor este vecină cu viteza melcului, concluzionăm că azi în Argeș actualul ministru al Transporturilor a visat cu ochii deschiși cai verzi pe pereți.

„Pentru această autostradă termenul de finalizare este 2.021. Pentru bucata pe care suntem acum este 2.020, pentru că este secţiunea 5. Secţiunea 1 va avea acelaşi termen. Ce încercăm noi acum să facem este să devansăm termenul, fără să lăsăm loc de vreo greşeală, să păstrăm calitatea şi să ne mărim viteza. Deci, sperăm să fie înainte de 2.020, dar nu promitem nimic. Este ceea ce ne dorim, împreună cu toţi colegii.”, a declarat Dan Costescu, citat de Mediafax.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA