Donaris 930 x 122

PenitenciarulColibasi06

Avansari la Penitenciar

În fiecare an, în data de 29 iunie Penitenciarul Colibaşi sărbătoreşte „Ziua personalului de penitenciar”, odată cu prăznuirea patronilor spirituali ai sistemului penitenciar – Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Evident, şi la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni au fost organizate evenimente cu această ocazie.

 

Pentru marcarea acestui eveniment, în perioada 25 – 29 iunie conducerea Penitenciarului Colibaşi a organizat o serie de activităţi, adresate atât  angajaţilor, cât şi persoanelor private de libertate.

Au fost avansaţi în gradul profesional următor mai mulţi ofiţeri şi agenţi.

Cu aceeaşi ocazie, s-au înmânat brevetele şi decoraţiile privind acordarea Semnului onorific „În Serviciul Patriei”  pentru 15 ani, 20 de ani şi respectiv 25 de ani de activitate în domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale, unui număr de 37 de ofiţeri şi agenţi de penitenciare.

Tot pentru a sublinia semnificaţia zilei de 29  iunie, persoanele private de libertate au fost implicate în activităţi specifice.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90