NOR CURIER 930X122

daniel constantin

AVIZ FAVORABIL PENTRU MINISTERUL MEDIULUI

Aviz favorabil pentru Ministerul Mediului. Propunerea bugetară pentru Ministerul Mediului pentru anul 2017 a fost avizată favorabil astăzi de comisiile de specialitate din Parlament.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Cu această ocazie, ministrul Mediului, Daniel Constantin, s-a declarat îngrijorat cu privire la problema salarizării lucrătorilor care sunt subordonați ministerului. Constantin a precizat că va veni cu un proiect de lege pentru majorarea salariilor din sistem.

”Ministerul Mediului a fost un minister care s-a situat în centrul atenției guvernamentale și am foarte multe nemulțumiri față de trecut. Este important, însă, să privim în viitor. Una dintre problemele care trebuie rezolvate la Ministerul Mediului este legată de salarizare. În a doua parte a acestui an, prin economiile pe care le vom face, vom rezolva problema salarizării pentru cei care lucrează în Garda Națională de Mediu și în Agenția Națională pentru Protecția Mediului. Sunt oameni care au salarii extrem de mici, la limita suportabilității.

Citiți și: ÎNCEPE „RABLA PENTRU ELECTROCASNICE” 3. CÂT SUNT PRIMELE DE CASARE

În actualul buget, însă, nu avem baza legislativă să prevedem aceste creșteri. Un proiect de lege poate să prevadă aceste creșteri începând din luna iunie. În următoarele două luni voi veni cu un proiect de lege care să prevadă majorările salariale în cadrul Gărzii de Mediu și la Agenția Națională pentru Protecția Mediului.”, a declarat Daniel Constantin, ministrul Mediului, în timpul audierilor din Parlament. (Sursa: http://www.agerpres.ro/, titlul și editarea: http://epitesti.ro/)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3