New Profesional Consult 930 x 122

biblioteca

AZI, EXERCIȚIU ÎN CAZ DE EXPLOZIE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ (GALERIE FOTO)

Pompieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş au făcut astăzi un exerciţiu în centrul Piteștiului.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Exercițiul a constat în simularea unei intervenții în caz de explozie la centrala termică din subsolul clădirii Bibliotecii Judeţene: explozia provoacă un incendiu, care se propagă și la demisol și primul etaj, pe o suprafață de 150 de mp, iar mai multe persoane sunt rănite.

„S-a simulat prezenţa a șapte oameni surprinși de dărâmăturile provenite din elementele de construcţii. Persoanele au fost descarcerate şi li s-a acordat primul ajutor medical. De asemenea, au fost testate capabilităţile de intervenţie ale autospecialelor de lucru cu apă şi modalitatea de evacuare a persoanelor din clădire.

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Acţiunea s-a desfăşurat conform planului. Nu au existat elemente care să ne surprindă.”, a declarat maiorul Bogdan Olar, comandantul Detaşamentului de Pompieri Piteşti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3