New Profesional Consult 930 x 122

Arges

AZI „MASCAȚII” AU CONFISCAT ARME ȘI TELEVIZOARE! 14 SUSPECȚI, LA AUDIERI!

În această dimineață peste 80 de poliţişti au desfășurat 26 de percheziţii domiciliare în județele Argeş şi Olt. La acțiune au participat poliţişti de la mai multe departamente: de la ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, de la rutieră şi de la acţiuni speciale. Au fost implicați și jandarmi.

Citiți și: Strat de zăpadă de zeci de centimetri în Argeș

Perchezițiile au avut loc acasă la persoane bănuite că sunt vinovate de infracțiuni grave, respectiv de furturi din locuinţe şi de sustragere de produse petroliere. Faptele au fost comise în cele două județe pe parcursul mai multor luni, mai exact de la începutul anului și până în prezent. Au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni: televizoare, generatoare, aparate de sudură, radiocasetofoane, 4 m.c. de material lemnos şi trei arme. De asemenea, 14 persoane au fost conduse pentru audieri la sediile polițiilor Argeş şi Olt. Faţă de 3 persoane sunt continuate cercetările pentru executarea sau folosirea de instalaţii clandestine cu scopul racordării directe la reţeaua de curent electric sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare. Alte 7 dintre persoanele conduse la audieri sunt bănuite că în noaptea de 14 spre 15 iulie ar fi comis o tâlhărie în comuna argeșeană Merişani.

În plus, la domiciliul unui tânăr de 29 de ani dintr-o altă comună din Argeş, Bârla, a fost găsită o armă neletală, care avea elementele de identificare şterse şi pentru care persoana respectivă nu a putut prezenta documente legale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. (Foto: Captură video Poliția Română)

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90