930X122 MAIA

cluburi

AZI NOAPTE, ÎN PITEȘTI: „MASCAȚI” ÎN CLUBURI – CE AU GĂSIT

Azi noapte, în Pitești: „mascați” în cluburi. În noaptea de 20 spre 21 august, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, de la Serviciul Investigaţii Criminale şi de la Poliţia Municipiului Piteşti, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”) au făcut trei controale în cluburi și discoteci din Pitești.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

La două dintre societăţile comerciale controlate poliţiştii au stabilit că reprezentanţii acestora nu emiseseră bonuri fiscale pentru unele produse comercializate, produse a căror valoare depăşea 1.000 de lei. Reprezentanţii societăţilor au fost amendați cu un total de 55.000 de lei, potrivit OUG 28/1999 cu privire la obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

De asemenea, la cea de-a treia societate comercială controlată poliţiştii au găsit sumele de 6.285 de lei şi 270 de euro care nu au putut fi justificate prin bonuri sau alte documente fiscale. Și reprezentanţii acestei societăţi au fost amendați. Sancțiunea s-a ridicat la 3.000 de lei, conform aceleiași OUG. Sumele de bani respective au fost confiscate. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA