930×122 CAPRA 5

Pitesti

AZI, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI: DUBA „MASCAȚILOR”, „VEDETĂ” PENTRU COPII

Poliţiştii s-au aflat astăzi în centrul Piteştiului, în Piața Primăriei, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Copiii prezenți au avut ocazia să se familiarizeze cu specificul muncii poliţiştilor şi să ia contact direct cu autospecialele şi echipamentele folosite de oamenii legii în activitatea lor zilnică. Astfel, criminaliştii au prezentat laboratorul mobil folosit pentru realizarea cercetării la faţa locului, iar cei mici au văzut cum se ridică o amprentă.

De asemenea, copiii s-au aşezat la volanul unei autospeciale aflate în dotarea Serviciului Rutier Argeş, utilizată la misiuni de însoţire a coloanelor oficiale. O autospecială care s-a bucurat de o atenţie deosebită din partea copiilor a fost cea a „mascaților” de la Serviciul Acţiuni Speciale.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cu aceeași ocazie, poliţiştii au invitat un grup de copii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Filofteia” Valea Mare din oraşul Ştefăneşti să viziteze Grădina Zoologică din Piteşti.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3