930×122 CAPRA 5

circulatie

BALAMUC FĂRĂ SFÂRȘIT! 3 SĂPTĂMÂNI CU TRAFIC DEVIAT LA PODUL VIILOR

În urmă cu puțin timp Primăria Pitești a anunțat o deviere temporară de circulație ca urmare a lucrărilor la pasajul rutier de la Podul Viilor, lucrări care de o bună bucată de vreme au dat peste cap traficul rutier în zonă, provocând ambuteiaje și punând zilnic la grea încercare nervii și răbdarea șoferilor.

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Potrivit sursei citate, de mâine, 4 august, și până pe 28 august (mai bine de trei săptămâni) circulația auto va fi deviată pe strada Calea Bucureşti, de la intrarea pe podul de peste râul Argeş până la intersecţia cu Calea Bascovului, pe sensul de intrare în Piteşti. Traficul rutier urmează să se desfășoare pe podul de peste râul Argeş pe un singur sens de intrare şi unul de ieşire.

Accesul din Calea Bucureşti spre podul de peste râul Argeş se va face pe stăzile Gheorghe Şincai şi Costache Negri.

Citiți și: Pitești. Incendiu acum lângă Podul Viilor!

De asemenea, traficul de pe Strada Depozitelor va fi deviat din dreptul intersecţiei CNCD-Publitrans pe străzile Câmpineanu și Calea Bascovului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3