Donaris 930 x 122

pasaj

BALAMUC LA PODUL VIILOR

Intersecția de la Podul Viilor din Pitești era oricum un coșmar pentru șoferi. Acum este un coșmar la pătrat din cauza lucrărilor la viitorul pasaj rutier aerian. Aglomerație, mașini bară la bară, claxoane și nervi, mulți nervi, un balamuc, așa poate fi descrisă în câteva cuvinte maniera în care se desfășoară traficul auto în zonă. Balamuc este mai ales dimineața și după-amiaza, atunci când oamenii se duc și, respectiv, se întorc de la serviciu.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Pasajul rutier va fi construit paralel cu vechiul pod de cale ferată, pe partea cu Bazinul Olimpic, și va lega strada „Depozitelor” de „Costache Negri”. Până când va fi gata pasajul va mai curge multă apă pe Argeș, iar șoferii vor mai avea de răbdat încă o bună bucată de vreme de acum înainte.

Despre construirea pasajului puteți citi detalii într-un reportaj făcut de ePitești pe șantier în urmă cu o lună și jumătate: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/asa-arata-acum-fotoreportaj-pe-santierul-de-la-podul-viilor/.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3