New Profesional Consult 930 x 122

interzis

BALAMUC PE STRĂZILE PITEȘTIULUI: CU MAȘINA DE LA RAR PE INTERZIS

Despre balamucul din traficul auto al Piteștiului am scris și vom continua să scriem. Nu puțini șoferi încalcă regulile rutiere cu o nonșalanță vecină cu nesimțirea.

Citiți și: Țigările electronice, interzise în toate spațiile publice închise! Sancțiuni record

Și mai grav este că regulile sunt călcate în picioare chiar de către reprezentanți ai autorităților, adică de către cei care ar trebui să vegheze la respectarea legii. Vă remintim un exemplu: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/scandalos-politia-locala-pitesti-parcare-de-smecher/.

Un alt exemplu este cel surprins ieri de echipa ePitești. Șoferul unui autoturism Logan de culoare albă cu însemnele Registrului Auto Român (foto 1) a intrat pe interzis pe strada „Doaga”, cea pe care se află și unul dintre corpurile Universității din Pitești. Conducătorul auto a ignorat cu obrăznicie semnul rutier de interzis.

Citiți și: Toți șoferii care nu știu iau amendă: Limita nouă de viteză spre Autostrada A1

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90