930 x122 grota rece

furt

BANDĂ DE HOȚI DIN PITEȘTI, ANIHILATĂ – 2 MINORI, PRINȘI LA FURAT

Cinci persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale au fost depistate de poliţiştii piteșteni în urma unui flagrant, patru dintre ele fiind reținute pentru 24 de ore.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

În noaptea de 26 spre 27 mai poliţiştii au prins în flagrant doi minori, fiecare în vârstă de 17 ani, ambii din Piteşti, în timp ce furau bunuri din două dependinţe din Piteşti.

În urma anchetei, Poliția a stabilit că cei doi erau ajutaţi în activitatea infracţională de un bărbat de 38 de ani, tot din Piteşti, care i-ar fi transportat cu un autoturism, și că bunurile furate ar fi fost depozitate de alte două persoane, un bărbat şi o femeie, ambii din Piteşti.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Poliţiştii piteșteni, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş („mascații”), au făcut patru percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor cercetate, ocazie cu care au găsit şi recuperat două biciclete, anvelope, mai multe radio–CD-uri şi unelte electrice, cel mai probabil furate.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei Piteşti pentru audieri. Patru dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea polițienească a beneficiat de suportul de specialitate al D.O.S.-I.G.P.R. şi D.G.I.P.I. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3