930 x122 grota rece

politia

BANDE PERICULOASE, ANIHILATE

Bande periculoase, anihilate. Pe parcursul ultimelor două săptămâni, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au făcut 20 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

18 persoane au fost reţinute sau arestate.

De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratorii ori confiscate 4 autoturisme, 7 telefoane mobile, 6.850 de lei, 32.390 de euro, 55 de lire sterline,  685,75 de grame de hașiș, 1.252 de grame de cannabis, 7 doze de heroină, 300 de grame de substanţă solidă de culoare maronie (posibil hașiș), 35 de grame de amfetamină, 953 de plicuri cu etnobotanice, 2 pipe, 3 cântare electronice și 9 grindere.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

La acţiuni au participat aproape 100 de poliţişti din structurile de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române. Acțiunile au avut loc în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea D.I.I.C.O.T. (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism). (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3