Acasă / Știri / Știri / BANI GREI PENTRU DESZĂPEZIRE PE A1

BANI GREI PENTRU DESZĂPEZIRE PE A1

Bani grei pentru deszăpezire pe A1. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit prin negociere mai multe contracte, în valoare totală de circa 24,52 de milioane de lei pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a autostrăzilor A1 (Bucureşti – Piteşti), A2 şi A3 şi a drumurilor din administrarea DRDP Bucureşti – Lot 2 SDN Bucureşti Sud, Lot 5 SDN Târgovişte şi Lot 6 SDN Ploieşti.

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat de CNAIR în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deszăpezirea autostrăzii A1 București – Pitești va fi asigurată de asocierea SC Fincodrum SA – SC Viabild Cons VT SRL – SC Tel Drum SA contra sumei de 4.472.099 de lei, fără TVA.

CITIȚI ȘI:

Tipul procedurii a fost negocierea fără anunţ de participare, explicaţia fiind aceea că ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisă, la o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Criteriul de atribuire menţionat în anunţul postat în SEAP l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. (Foto: Arhivă)

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

ACUM, ÎN PITEȘTI: „LUAȚI MÂNA DE PE GUVERN!”

UPDATE: Mitingul din Piața „Vasile Milea” (care a inclus și o Horă a Unirii) a …

SEVIL SHHAIDEH: ARGEȘUL, 100% RACORDAT PÂNĂ ÎN 2020

Sevil Shhaideh a participat la o conferință de presă la finalul întâlnirii pe care a …

DIRECTOR-SURPRIZĂ LA TEATRUL „DAVILA”

Director-surpriză la Teatrul „Davila”. Astăzi au fost anunțate rezultatele finale ale concursului organizat pentru funcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire