Acasă / Știri / Știri / BANI GREI PENTRU DESZĂPEZIRE PE A1
AUTOSTRADA-BUCURESTI-PITESTI-IARNA-6-1024x546

BANI GREI PENTRU DESZĂPEZIRE PE A1

Bani grei pentru deszăpezire pe A1. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit prin negociere mai multe contracte, în valoare totală de circa 24,52 de milioane de lei pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a autostrăzilor A1 (Bucureşti – Piteşti), A2 şi A3 şi a drumurilor din administrarea DRDP Bucureşti – Lot 2 SDN Bucureşti Sud, Lot 5 SDN Târgovişte şi Lot 6 SDN Ploieşti.

Potrivit unui anunţ de atribuire publicat de CNAIR în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deszăpezirea autostrăzii A1 București – Pitești va fi asigurată de asocierea SC Fincodrum SA – SC Viabild Cons VT SRL – SC Tel Drum SA contra sumei de 4.472.099 de lei, fără TVA.

CITIȚI ȘI:

Tipul procedurii a fost negocierea fără anunţ de participare, explicaţia fiind aceea că ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisă, la o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Criteriul de atribuire menţionat în anunţul postat în SEAP l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. (Foto: Arhivă)

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

revelion-piata-primariei

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ LA REVELIONUL DIN PIAȚA PRIMĂRIEI

Surpriză neplăcută la Revelionul din Piața Primăriei. Conducerea Primăriei Pitești s-a răzgândit. Municipalitatea nu le …

autobuz-statie-pitesti

LINIE DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI, APROAPE DE DESFIINŢARE

Linie de autobuz din Pitești, aproape de desfiinţare. Veste proastă pentru piteştenii care folosesc linia …

pe-arges-in-jos-1

PITEȘTI: AU RUPT-O LA FUGĂ! PE ARGEȘ ÎN JOS

Pitești: au rupt-o la fugă! Pe Argeș în Jos. În timp ce unii (majoritatea) optează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire