930×122 CAPRA 5

isu

BĂRBAT RĂNIT GRAV. INTERVENȚIE DIFICILĂ

Bărbat rănit grav. Intervenție dificilă. Un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un altul de urgență cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit ieri după-amiază în comuna Arefu, punctul Năneasa, a informat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Intervenția a fost la un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, peste care a căzut un copac (ISU nu precizează împrejurările în care s-a produs accidentul). S-a cerut sprijinul unui echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Deplasarea către victimă s-a făcut pe un drum greu accesibil, inițial cu autospecialele, apoi cu autospeciala de intervenție și comandă și un autovehicul de teren de la Serviciul Voluntar Arefu, iar ulterior 2-3 km pe jos.

Victima era semiconștientă și prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, hematom temporal și suspiciune de fractură de claviculă. Pacientul a fost predat echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care l-a transportat cu ambulanța la spital. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3