NOR CURIER 930X122

accident

BĂUT LA VOLAN, A OMORÂT 2 OAMENI ȘI A ACCIDENTAT GRAV UN AL TREILEA

Șofatul sub influența băuturilor alcoolice s-a dovedit din nou letal.

Citiți și: Accident cu pieton, în Pitești! Sunt implicate cinci autoturisme

Luni, 21 aprilie, în a doua zi de Paști, un accident rutier teribil a avut loc pe drumul județean 659, în afara comunei argeșene Slobozia. Un tânăr în vârstă de 29 de ani din această localitate a lovit cu autoturismul la volanul căruia se afla trei persoane, toate din comuna argeșeană Mozăceni, care se deplasau pe carosabil, pe marginea drumului. Două dintre ele, de 42 și, respectiv, 52 de ani, au murit în urma impactului, iar o a treia, de 37 de ani, a fost accidentată grav.

Potrivit Poliției, șoferul a părăsit locul accidentului, dar s-a oprit ulterior la postul de poliție Slobozia și a anunțat accidentul la numărul de telefon de urgență 112. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru omor din culpă.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90